Bongers Bouw - Verbouwing exclusive kapsalon

Verbouw

Vakmanschap met visie voor toekomst

Om meer ruimte te creëren in uw woning, is aanbouw een goede oplossing. Ook kunt u de slaapkamer vergroten door een dakkapel te laten plaatsen. Liever een deel van de werkzaamheden zelf uitvoeren? Denk hierbij aan het stutten van de verdiepingsvloer, het uitbreken van bestaande muren of het plaatsen van draagbalken. Zelfs dat is mogelijk; Bongers Bouw denkt graag met u mee.

Bongers Bouw

De afgelopen 16 jaar is Martijn Bongers werkzaam geweest bij een bouwbedrijf, waar hij veel ervaring en kennis heeft opgedaan. Door zijn passie voor het vak heeft Martijn in 2017 de stap genomen om voor zichzelf te beginnen. Hieruit is Bongers Bouw ontstaan; een bouwbedrijf waar u op kunt rekenen.

Bongers Bouw - Martijn Bongers

Bongers Bouw

Bongers Bouw is gevestigd in Mill, Noord-Brabant. Wij bieden u kennis van materialen, ervaring en inzicht. Deze zijn essentieel bij het komen tot een passend en mooi resultaat. Vakmanschap communicatie en transparantie staan hoog in het vaandel.

Uw expert in verbouwen

Wilt u ook graag dat er een expert mee denkt over uw nieuwbouw, verbouwing of renovatie. Neem contact met ons op en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Recente verbouw projecten

Graag delen wij met u de projecten die wij hebben uitgevoerd.
We stellen hiervoor een kleine selectie beschikbaar die u kunt bekijken.
Wilt u meer informatie of advies voor uw unieke situatie?
Neem dan contact met ons op