Bongers bouw - renovatie

Renovatie

Vakmanschap met visie voor toekomst

Verder bent u ook voor renovaties bij Bongers Bouw aan het juiste adres. Kennis van materialen, ervaring en inzicht zijn essentieel bij het komen tot een passend en mooi resultaat. Dus moet uw dak gerenoveerd worden of de aanbouw vernieuwd worden? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we mogelijkheden kunnen doorspreken.

Bongers Bouw

De afgelopen 16 jaar is Martijn Bongers werkzaam geweest bij een bouwbedrijf, waar hij veel ervaring en kennis heeft opgedaan. Door zijn passie voor het vak heeft Martijn in 2017 de stap genomen om voor zichzelf te beginnen. Hieruit is Bongers Bouw ontstaan; een bouwbedrijf waar u op kunt rekenen.

Bongers Bouw - Martijn Bongers

Bongers Bouw

Bongers Bouw is gevestigd in Mill, Noord-Brabant. Wij bieden u kennis van materialen, ervaring en inzicht. Deze zijn essentieel bij het komen tot een passend en mooi resultaat. Vakmanschap communicatie en transparantie staan hoog in het vaandel.

Uw expert in renovaties

Wilt u ook graag dat er een expert mee denkt over uw nieuwbouw, verbouwing of renovatie. Neem contact met ons op en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Recente renovatie projecten

Graag delen wij met u de projecten die wij hebben uitgevoerd.
We stellen hiervoor een kleine selectie beschikbaar die u kunt bekijken.
Wilt u meer informatie of advies voor uw unieke situatie?
Neem dan contact met ons op