Bongers Bouw - Plaatsen dakkapel

Nieuwbouw

Vakmanschap met visie voor toekomst

Bongers Bouw heeft volop ervaring op het gebied van volledige bouwprojecten. Daarbij adviseren en begeleiden wij de klant, om het gehele proces in goede banen te leiden. De afgelopen jaren hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd, wat niet mogelijk was zonder de kwaliteit waar Bongers Bouw voor staat.

Ook voeren wij diverse verbouwingen uit. Denk hierbij aan dakkapellen en aanbouw, waarbij houten skeletbouw onder de mogelijkheden valt. Dit heeft als voordeel dat u energiezuinig en comfortabel kunt wonen, dankzij een goede isolatie.

Bongers Bouw

De afgelopen 16 jaar is Martijn Bongers werkzaam geweest bij een bouwbedrijf, waar hij veel ervaring en kennis heeft opgedaan. Door zijn passie voor het vak heeft Martijn in 2017 de stap genomen om voor zichzelf te beginnen. Hieruit is Bongers Bouw ontstaan; een bouwbedrijf waar u op kunt rekenen.

Bongers Bouw - Martijn Bongers

Bongers Bouw

Bongers Bouw is gevestigd in Mill, Noord-Brabant. Wij bieden u kennis van materialen, ervaring en inzicht. Deze zijn essentieel bij het komen tot een passend en mooi resultaat. Vakmanschap communicatie en transparantie staan hoog in het vaandel.

Uw expert in nieuwbouw

Wilt u ook graag dat er een expert mee denkt over uw nieuwbouw, verbouwing of renovatie. Neem contact met ons op en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Recente nieuwbouw projecten

Graag delen wij met u de projecten die wij hebben uitgevoerd.
We stellen hiervoor een kleine selectie beschikbaar die u kunt bekijken.
Wilt u meer informatie of advies voor uw unieke situatie?
Neem dan contact met ons op